En del af Retshjælpen Fyn

Retshjælpen Svendborg

VI FORTÆLLER DIG HVAD DU HAR RET TIL,
MEN OGSÅ HVAD DU HAR PLIGT TIL!

Hvad er en retshjælp?

Vi yder gratis juridisk rådgivning, uagtet din bopæl.

Du behøver ikke at bestille en tid til rådgivning, men du er derimod velkomme til at komme ind og snakke med en af vores rådgivere i vores åbningstid. Du kan også modtage rådgivning via telefon eller e-mail.

Hos Retshjælpen, kan du få rådgivning og vejledning på mange områder. Det kan f.eks. være spørgsmål vedrørende: Lejeret, Socialret, Udlændingeret, Familie/arveret, Forbrugerret, Erstatningsret, Forsikringsret osv. Skulle det ske at din problemstilling ikke falder inden for de retsområder som vi beskæftigere os med, så vil vi selvfølgelig guide dig videre til de rette myndigheder.

Kom endelig ind og tag en snak med os i vores åbningstider! Vi kan i åbningstiderne også altid fanges via telefonen, og skal du i kontakt med os uden for åbningstiderne er du altid velkommen til at sende os en e-mail.

Retshjælpen Svendborg

Er jeg retshjælpsberettiget?

Ikke alle er berettiget til at modtage gratis retshjælp. Du kan læse om de betingelser der er for at du kan modtage hjælp.

Kan i hjælpe mig med min retssag?

Som udgangspunkt ja. Dog har retshjælpen kun mulighed for at deltage i småsager, det vil sige at retssager der drejer sig om mere end 50.000kr kan vi ikke deltage i.

TRIN 1: Enhver kan få mundtlig rådgivning på trin 1, vedrørende de spørgsmål som vi beskæftiger os med, dvs. undtaget erhvervsretlige spørgsmål.
TRIN 2, 3 og 4: Forudsætter at ens årlige indkomst er lavere end 315.000kr for enlige og 400.000kr for samlevende, tilsammen.
Disse beløb forhøjes med 55.000kr for hvert barn under 18 år, der bor hos eller i overvejende grad forsørges af den rådsøgende.

⚖️ Generalforsamling d. 28/5, kl. 15.00 ⚖️

Sted: Mødelokale, Retshjælpen Vollsmose, Vollsmose allé 10, Vollsmose Torv, Butik A05, 5240 Odense NØ | Tid: 15:00-16:00

Dagsorden | Bilag 1 - Godkendt regnskab for 2018, samt Revisorberetning | Bilag 2 - Årsberetning | Bilag 3 - Statistik

Vores Rådgivere

Anders Sandvig
Anders Sandvig

AFDELINGSLEDER
as@retshjaelpenfyn.dk

Burak Dagli
Burak Dagli

RÅDGIVER
bda@retshjaelpenfyn.dk

Cecilie Klistrup
Cecilie Klistrup

RÅDGIVER
ckp@retshjaelpenfyn.dk

Matilde Larsen
Matilde Larsen

RÅDGIVER
mla@retshjaelpenfyn.dk

Mia Wilcken
Mia Wilcken

RÅDGIVER
mwi@retshjaelpenfyn.dk

Minela Dedukić
Minela Dedukić

RÅDGIVER
mde@retshjaelpenfyn.dk

Stefan Hühne
Stefan Hühne

RÅDGIVER
shu@retshjaelpenfyn.dk

Firmaprofil

Retshjælpen Fyn blev etableret i Maj 2014

Retshjælpen er en selvejende institution med 18 juridiske medarbejdere, der frivilligt og ulønnet yder bistand til Retshjælpens klienter. Retshjælpen ledes af en bestyrelse. Den daglige drift af Retshjælpen varetages af Kontorchefen, med hjælp fra den administrerende medarbejder. Retshjælpens rådgivere er studerende jurister fra Syddansk Universitet, Odense. Selvom de har forskellige juridiske faginteresser og er forskellige steder i deres uddannelsesforløb, er fællesnævneren at de alle har en oprigtig passion for praktisk jura, hvilket skinner igennem i deres sagsbehandling.

Foreningens formål er at etablere og drive en retshjælpsordning, for at sikre borgerne mulighed for at få gratis hjælp med juridiske og retlige spørgsmål og herigennem at højne retssikkerheden i bydelen, fremme integrationen, samt bibringe de udsatte borgere indsigt i og kendskab til egne rettigheder og pligter.

KONTAKT

Denne kontaktformular indeholder persondata, herunder navn og e-mail. Persondata vil blive opbevaret og behandlet i henhold til vores persondatapolitik. Persondatapolitikerne overholder de nyeste regler inden for persondata.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag 14.00 - 17.00 *
Onsdag 14.00 - 17.00 **
Torsdag 14.00 - 17.00 *
Fredag - Mandag Lukket
Retshjælpen holder lukket på helligdage.
Adresse:

* Byparken 40, st., 5700 Svendborg
** Frivillighuset, Havnegade 3, 5700 Svendborg

E-MAIL:

brevkasse@retshjaelpenfyn.dk

tlf.: +45 93 30 70 43