Retshjælpen Fyn
Karriere

Karriere

Vil du være vores nye kollega?

Retshjælpen Fyn er en godkendt retshjælpsinstitution af Civilstyrelsen. Vi driver 2 kontorer i henholdsvis Odense og i Svendborg.

Rådgivningen i Retshjælpen gives af jurastuderende under supervision af en cand.jur.

Retshjælpen Fyn adskiller sig fra andre retshjælpsinstitutioner på Fyn, ved at være den eneste der foretager sagsbehandling – vi følger kort sagt sagerne til dørs.

Det betyder blandt andet, at vores rådgivere er ansvarlige for egne sager – du vil altså få en del ansvar ved at arbejde ved for os. Der er altid færdiguddannede jurister til stede, som du kan sparre med.

En rådgiver ved Retshjælpen Fyn vil få berøring med mange retsområder og forskellige sagstyper.

Hvem er du?

Vi leder altid efter studerende med engagement! Du skal have lyst til at gøre en forskel for andre mennesker og du skal være nysgerrig, da du vil komme til at arbejde med mange forskellige juridiske discipliner. Vigtigst af alt skal du være klar på at møde en masse forskellige mennesker i øjenhøjde.

Ved os får du erfaring med konkret sagsbehandling og klientkontakt. Nogle er endda så heldige at de får småsager og mulighed for at føre en retssag.

Vi tilbyder

I Retshjælpen arbejder vi hele tiden på at udvikle vores rådgivere fagligt og personligt. Vi afholder kurser i eksempelvis lejeret i samarbejde med SDU og har en række mentorer inden for forskellige retsområder. Vi tager på små studieture og afholder sociale arrangementer.

Ansøgninger kan sendes til administrativ medarbejder, Metha Poulsen, på map@retshjaelpenfyn.dk